Komplex vizsgálat

Ha szeretné a Magyar Növényvédő Mérnöki és Növényorvosi Kamara Minőségbiztosítási Rendszerének Tanúsítványát megkapni, akkor válassza a komplex mérés szolgáltatásunkat!

A komplex, teljeskörű felülvizsgálat lehetővé teszi, hogy a megfelelő eredmények elérésével Tanúsítványt válthasson ki!

A komplex vizsgálat tartalma

A komplex vizsgálat az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza:

  1. Általános állapotfelmérést szemrevételezéssel,
  2. Általános állapotfelmérést diagnosztikai eszközökkel,
  3. Szivattyú átfolyásmérést,
  4. Elektronikus fúvókateljesítmény mérés ,
  5. valamint ingyenes helyszíni szaktanácsadást.

Tanúsítvány

Tanúsítványt kizárólag komplex vizsgálat után kerülhet kiállításra.

Kamarai minőségbiztosítási rendszernek megfelelő tanúsítványt, a Magyar Növényvédő Mérnöki és Növényorvosi Kamara állítja ki, mely garantálja hogy az adott növényvédelmi gép a Kamara minősítési rendszerének és az EN 13790‑1 szabványnak megfelel.

A tanúsítvány bejegyzése, és a növényvédelmi gépre ragasztott matrica éppúgy igazol, mint az adatbázisba mentett jegyzőkönyv.

Ezen tanúsítvány csak akkor kerülhet kiállításra, ha a vizsgálatok alkalmával, vagy a helyszíni feljavítást követően történt ismételt vizsgálat eredménye a szabványban foglaltaknak megfelel.

Ha az eredmények nem megfelelőek a tanúsítvány kiváltásához, és ennek fúvóka, szórófejsapka, membrán, szűrő, vagy egyéb hasonló oka van, akkor lehetősége van kedvezményes áron a helyszínen megvásárolni a szükséges alkatrészeket. Nagy előnyünk a széles alkatrész-választékunk mellett, hogy a komplex mérés során szervízköltséget nem számítjuk fel Önnek!